Zpětná vazba spokojených klientů

"Děkujeme mockrát zaměstnancům Oblastní charity Hodonín, kteří zde pracují, za pomoc a za podporu naší rodině, když jsme se ocitli v těžké životní situaci.

Děkujeme za každé vyslovené slovo podpory na nás, za finanční pomoc, za to, že děláte tolik pro naše děti, aby se mohly připojit k české kultuře, tradicím a cítit se sebevědomě tady v České republice.

Také bych chtěla moc poděkovat za možnost studia na jazykové škole pro děti a taky pro nás dospělé. Je pro nás velmi důležité, abychom se v pro nás novém jazykovém prostředí cítili sebevědomě. Díky moc.

Nemohu si nevzpomenout na exkurze pořádané pro naše děti. Exkurze k hasišům, na policejní stanici, návštěva kina, zanechala v srdcích našich dětí mnoho pozitivních emocí. Děti s vámi zpívali mnoho písniček, četly mnoho pohádek, kreslily. Za to všem bychom vám chtěli poděkovat.

Všechno, co jste udělali, nám pomohlo zotavit se a začít nový život. Děkujeme, že jste tu celou dobu byli, a že jsme věděli, že se na vás můžeme kdykoliv obrátit s žádostí o jakékoliv informace, a nikdy jste nás nenechali samotné s problémy.

Jste důležitou součástí našich příběhů. Velice vám děkujeme za vaši nelehkou práci a obětavost ".

Iryna Katsagorova

"Moc děkujeme děvčatům z Charity Hodonín za upřímnou pomoc, citlivost, trpělivost, iniciativu a laskavost. Vždy příjdou na pomoc a a poskytnou nám podporu. Jak se říká, pomoc nespočívá jen ve slovech (a to také hodně pomáhá), ale i v činech. Velice vám děkuji ještě jednou za to, jak jste nám pomohli ".

Inna Kaliberda

"Dobrý den. Ráda bych vyjádřila své poděkování dvěma úžasných dívkám- Lucii a Anastasii, které i přes svůj nízký věk a křehkost odvádějí skvělou práci. Pracují v Obastní charitě Hodonín a pomáhají lidem s dočasným přístřeším. Moje dcera a já jsme neskonale vděčné za jejich pdporu a pomoc, která je tak potřebná. Myslím, že jsme měly štěstí, že jsme se ocitly ve městě Hodonín v České republice. Během 10 měsíců pobytu jsme ani jednou neslyšely odmítnutí. Charita pomáhá lidem jako jsme my se vším, co potřebujeme, s morální podporou a dalšími potřebami. A děti rády běhají do Multikulturního centra, aby si tam hrály a trávily zde svůj čas.

Děkuji ještě jednou. Ráda bych popřála rodinnou pohodu a snahu dělat dobré skutky"!

Svitlana Shulzhenko

"Chci poděkovat holkám z Charity za pomoc a organizaci akcí pro Ukrajince. Zvláštní poděkování patří za pomoc dětem. Děláte pro nás neuvěřitelnou práci. Z celého srdce vám děkuji a přeji, ať se vám daří ".

Elina Antiukhova

"Jsem Alina. Tato organizace je nezbytné, protože mi mnohokrát pomohla, za což jsem jí velmi vděčná Dne 26.6. 2023 jsem navštívila výstavu fotografií War in Ukaine- lidé mezi námi. Tato událost ve mně uvolnila mnoho emocí, pomocí této výstavy jsem mohla sdílet svůj osud a vidět tragické osudy dalších Ukrajinců. Jsem velmi vděčná organizátorům za tuto příležitost zúčastnit se a být součástí tak zajímavého projektu, děkuji za pomoc a morální podporu. Děkuji ".

Alina Barannyk

"Děkujeme vám, naše milé holky, děkujeme za vaši treplivost a upřímné pochopení, laskavost vašich srdcí a zvláštní pozornost ke každému dítěti, děkujeme za zábavné hry s dětmi a krásná řemesla, za nádherná vystoupení. Děkujeme za vše, co pro naše děti děláte, že je podporujete v tak těžké době. Buďte vždy plné síly a úžasných nápadů. Přeji vám nekonečné štěstí v životě. Ať je v každé rodině mír a Boží milosrdenství ".

Melana Kilicheva

"Chci napsat své obrovské poděkování dívkách z Charity za pomoc a pozornos ke všem Ukrajincům, kteří jsou v Hodoníně. Díky za materiální pomoc (soupravy povlečení, ručníky, děky, poukázky do obchodů). Moc děkuji za skupinu pro ukrajinské děti, moc mi to pomáhá, syn tam moc rád chodí. Dívky jsou ve svém poslání velmi svědomité. Děkuji mnohokrát "!

Anna Serada

"Chci poděkovat dívkám z Charity, které pomáhají lidem v nouzi. Tito lidé s laskavou duší a srdcem, nám mnohokrát poskytli pomoc v nouzi v různých životních situacích, když jsem se ocitla se svou dcerou v Hodoníně. Kdykoliv jsem požádala o pomoc, dívky mi pomohly. Jsou to velmi starostlivé, milé a ochotné ženy, které se ze všech sil snaží pomoci. Jsou jim velmi vděčná. Přeji jim i jejich rodinám zdraví, štěstí a prosperitu Charitu "!

Olena Simanovska

"Ráda bych poděkovala organizaci Charita za přístup a podporu, kterou poskytuje. Jsou zde milí, přátelští lidé, kteří jsou vžy připraveni pomoci. Také bych chtěl apoděkovat za organizaci volného času dětí z Ukrajiny, které si z výuky a exkurzí vždy odnesou spoustu nových zážitků. Děkuji ".

Olga Kolomiichenko