Evropské projekty

logo EU a MMR

NÁZEV PROJEKTU: AUTOMOBIL PRO TERÉNNÍ PRÁCI KONTATNÍHO ADIKTOLOGICKÉHO CENTRA VÁŽKA (nyní Kontaktní centrum Vážka)

• Registrační číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0011254
    Cílem projektu je zkvalitnění technického zázemí pro Kontaktní centrum, a to konkrétně pro terénní formu služby, která je poskytována na území MAS Jižní Slovácko, a to v Dubňanech, Prušánkách, Mutěnicích, Rohatci, Josefově, Lužicích a Mikulčicích. Z projektu bude zakoupen nového automobilu, který je klíčový pro poskytování terénní práce Kontaktního centra. Vůz bude sloužit nejen pro převoz pracovníků, ale bude také vybaven zázemím pro provádění výměnného programu, testů na hepatitidu C, B, HIV a syfilis a poradenství v terénu. Díky tomu dojde ke zvýšení kvality poskytované služby a ke zlepšení dostupnosti služby. Na projekt je poskytována finanční podpora z EU, prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu a MAS Jižní Slovácko.

NÁZEV PROJEKTU: OBNOVA VOZOVÉHO PARKU CHARITNÍCH PEČOVATELSKÝCH SLUŽEB NA KYJOVSKU

• Registrační číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0011496
    Cílem projektu je zkvalitnění materiálně technického zázemí Charitní pečovatelské služby Šardice a Charitní pečovatelské služby Ždánice. Jedná se o terénní sociální služby, které mají již své kanceláře a zázemí pro pečovatelky na území ORP Kyjov zajištěny. Toto zkvalitnění tedy spočívá v obnově vozového parku těchto služeb. Díky tomu bude péče poskytovaná klientům efektivnější a operativnější. Také dojde ke snížení nákladů na provoz, opravy a údržbu vozového parku Charitní pečovatelské služby Šardice a Charitní pečovatelské služby Ždánice. Na projekt je poskytována finanční podpora z EU, prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu a MAS Kyjovské Slovácko v pohybu.

NÁZEV PROJEKTU: OBNOVA VOZOVÉHO PARKU CHARITNÍCH SLUŽEB NA SLAVKOVSKU

• Registrační číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0012220
    Cílem projektu je zkvalitnění materiálně technického zázemí pro C Bučovice a Slavkov u Brna a Centra denních služeb Slavkov u Brna. Z projektu budou nakoupeny 2 osobní vozy pro terénní formu pečovatelské služby a svozové auto pro klienty centra, které bude speciálně upraveno pro převoz osob na invalidním vozíku. Díky tomu bude péče poskytovaná uživatelů na území MAS Slavkovské bojiště operativnější a efektivnější. Také dojde ke snížení nákladů na provoz, opravu a údržbu vozového parku obou služeb. Na projekt je poskytována finanční podpora z EU, prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu a MAS Slavkovské Bojiště.

NÁZEV PROJEKTU: MODERNIZACE VOZOVÉHO PARKU CHARITNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY BUČOVICE A SLAVKOV U BRNA

• Registrační číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0014725
    Cílem projektu je zkvalitnění technického zázemí CHPS Bučovice a Slavkov u Brna nakoupením 3 nových automobilu pro tuto pečovatelskou službu. Díky projektu bude služba disponovat bezporuchovými vozy, provoz služby bude stabilnější a služba bude dostupnější. Nová služební vozidla nahradí nynější staré a nevyhovující vozy. Také díky projektu budou moci naši uživatelé déle setrvat ve svém přirozeném domácím prostředí a moci být zachovány jejich přirozené rodinné a společenské vazby. Na projekt je poskytována finanční podpora z EU, prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu a MAS Slavkovské Bojiště.